COACHING

Waarom coaching?

Je leeft je leven van alle dag. Niks aan de hand. Mogelijk zit je ergens mee. Een overgang van de ene fase naar de andere. Zakelijk of privé. Soms gaat het even niet vanzelf, is er twijfel of gaat het niet zo lekker. Je staat voor een keuze en je weet niet goed wat te doen. Misschien schuurt het met iemand anders en heb je er last van. Misschien knaagt er iets, voel je een leegte of een verlangen.

Een mensenleven is een pad van leren en ontwikkelen. Soms ben je blij, soms struikel je en je staat weer op. Soms is het fijn om het er over te hebben met iemand die op afstand staat van jouw dagelijkse routines.

Voor wie is het bedoeld?

Voor jou als mens, die even behoefte heeft aan wat ondersteuning. In je rol van medewerker, leidinggevende, of teamgenoot. Als directie-, maatschapslid, of zelfstandig ondernemer. Maar ook als ouder en partner.

Wat houdt oplossingsgerichte coaching in?

Ik ga ervan uit, dat jij alle hulpbronnen in je hebt om je vraagstuk op te lossen. We gaan samen op zoek. Maken je vraag concreet, onderzoeken je mogelijkheden en je keuzes.

Analyse doe je met je hoofd. Betekenis geef je met je verstand. Als het helpt, staan we stil bij wat je lijf je vertelt. Je lichaam is de plek waar je je emoties voelt en soms vastzet.

Soms zijn coachinggesprekken luchtig, soms wat serieuzer. Dat hangt van jou af. Je wordt gecoacht, maar jij hebt de leiding.

Mocht je besluiten dat je verandering wilt. Dan bespreken we welke impact zo’n verandering op je omgeving zal hebben. Is het haalbaar?

Hoe doen we dat dan?

We maken een afspraak voor een coaching gesprek van 1,5 uur. Jij bepaalt of je nog een keer wilt terugkomen. Dat kan je besluiten aan het eind van ons gesprek of een tijdje later.