Vind ons


Wie zijn wij?

Quintens ondersteunt bij het behalen van duurzaam resultaat bij verandertrajecten. Quintens wordt geleid door René Brinkhuis en Gea Oord.

ir. René Brinkhuis

ir. René Brinkhuis

Interim manager

Mijn motto is “doe maar gewoon”.

renebrinkhuis@quintens.eu

+(31) 6 1384 2247

René Brinkhuis is werktuigbouwkundig ingenieur, afgestudeerd aan de Universiteit van Twente. Hij bekleedde directie- en managementfuncties in onder andere engineering, productontwikkeling, projectmanagement, productievoorbereiding en sales.

René heeft veel ervaring opgedaan in verandertrajecten in de industrie en ontwerpbureaus. Hij is op zijn best in een technisch commerciële omgeving, waar creatieve professionals de boventoon voeren. Hij begeleidt bij het maken van strategische keuzes en is sterk in de implementatie hiervan.

René wordt ingezet als directeur, manager, projectmanager en coach.

Gea Oord RA

Gea Oord RA

Interim manager

“Mijn managementstijl is informeel en direct”

Gea Oord is registeraccountant. Als directeur gaf zij leiding aan organisaties in industrie (internationaal) en not-for-profit. Gea heeft een brede belangstelling en heeft in veel verschillende sectoren gewerkt: verpakkingsindustrie, machinebouw, bouw, productie van consumentenproducten, mestverwerking, zorg, hoger onderwijs en zakelijke dienstverlening.

Ook was zij manager van ondersteunende afdelingen: HRM, inkoop, facilitair, finance en control, projectmanagement, verkoop binnendienst en ICT. Zij kent de inhoud en begrijpt waarmee medewerkers dagelijks te maken hebben.

Gea wordt ingezet als directeur, manager, programmamanager, consultant en coach. Het implementeren van veranderingen is de rode draad in haar opdrachten.