Over ons


Een bureau voor interim management, organisatieadvies & coaching.

Quintens zorgt voor duurzaam resultaat

Wij zijn een bureau voor interim management en organisatieadvies, dat organisaties professioneel ondersteunt bij het realiseren van duurzaam resultaat bij verandertrajecten.

Hoe doen we dat?

Veranderingen zijn onderdeel van een groter geheel. Kaders, principes, de hiërarchie van doelstellingen en de voortgang komen op de bestuurstafel. Quintens leidt een team dat zich ontwikkelt binnen die speelruimte en aansluiting houdt met alle relevante stakeholders.

Oog voor medewerkers en beīnvloende principes

In een complexe omgeving gaat het erom dat je kunt omgaan met de vele variabelen. Quintens schept orde in de chaos door op zoek te gaan naar de beïnvloedende principes en heeft daarbij oog voor de identiteit van de organisatie en de drijfveren van de medewerkers.

Veranderingen vereisen een zekere creatieve spanning. Dat haalt mensen uit hun comfortzone. Quintens benadert mensen vanuit hun mogelijkheden en het niveau waartoe zij zich kunnen ontwikkelen. Wij geven mensen de ruimte hun talenten en ervaring in te zetten en zich verder te ontwikkelen in een sfeer van vertrouwen.

Interim Management

Duurzaam resultaat Directievoering Programma’s & projecten

Coaching

Zelfsturing in veranderende context Drijfverenmanagement